Hírek

Ismét megnyit a Mega Hallókészülék Szalon másik rendelője a Tisza-palotában - Ajándékok várnak minden vendégre

Megújult külsővel, hosszabb nyitvatartással ismét várja a Mega Hallókészülék Szalon régi-új rendelője az érdeklődőket a Felső Tisza-parti Tisza-palotában, ahol több gyártó hallókészülékei is megtalálhatók.
 
Ismét megnyit a Mega Hallókészülék Szalon másik rendelője a Tisza-palotában - GALÉRIA

A nyitás hetén, november 13-tól 17-ig minden betérőt ajándékkal üdvözölnek: a hallókészülékkel rendelkezők ingyen elemet kapnak készülékükhöz, valamint az érdeklődőket is meglepik egy kis aprósággal.

Otthonos, vidám helyiség, kényelmes székek fogadják az ingyenes hallásvizsgálatra, hallókészülék kiválasztásra, beállítására, elemcserére érkezőket a Felső Tisza-part 31-34. szám alá érkezőket. A Mega Kft. megújult rendelője tfőtől péntekig 8-tól 16 óráig nyitva tart, és a már jól ismert számon foglalható időpont: 62/424-603 vagy 20/255-3893.

A rendelő könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel (9-es,19-es troli, 73-as és 73Y-os buszjárat), valamint az autósoknak ingyenes parkoló áll rendelkezésükre az épület előtt. Maga a helyiség minden szempontból akadálymentesített – a szalon figyelmes munkatársai pedig az új helyen is megtalálják a legjobb, személyre szabott megoldást arra, hogy újra teljes életet élhessen.

Mega Halláscentrum
6723 Szeged, Felső Tisza-part 31-34.
Tel.: 62/424-603, 06-20/255-38-93
hallascentrum@megakft.com
www.megakft.com

Érdemes időt szánni az ingyenes hallásszűrésre -

A hallókészülék csak az utolsó fázis

Évente 20 percet szánhat a hallásvizsgálatra - a Mega Kft-nél ingyenesen elvégzik Önnek a szűrést, nincs más dolga, csak időpontot egyeztetni, és hozni a személyi igazolványát és a TAJ kártyáját. De mi derül ki egy szűrés során?
 

Az éves kontrollvizsgálatok során nemcsak azt tudjuk vizsgálni, hogy milyen szintű a hallásprobléma, műtéttel vagy hallókészülékkel javítható – mondta el Kissné Kotogán Zsuzsanna audiológus. – Kiszűrjük azt is, ha a hallójáratban vagy a fülön elváltozás van, amit szakorvosnak kezelni kell. 

Gyakori kérdés, hogy mikortól érdemes eljárni szűrésre.Felnőttkorban már ajánlott évente jönni, de fiataloknak is érdemes; a hangos zenehallgatás sokaknál a nagy zajártalom miatti hallásromlást eredményez – felelte. Gyerekkorban a kezeletlen savós középfülgyulladás okozhat rosszabb hallást, a szülőknek kell észrevenni, hogy tompábban érzékel a gyermekük. 

A hallásvizsgálat nemcsak ingyenes, hanem gyors, valamint kötelezettség és fájdalommentes is: szakértők végzik a Mega Kft. mindkét szalonjában (Felső-Tisza part 31–34. és Roosevelt tér 7–9.). Miért érdemes figyelmet fordítani rá? 

A szűrések segítségével követni és időben korrigálni lehet a hallásromlást. A mai kor elfogadott segédeszköze a hallókészülék viselése, akár látásjavításra a szemüveg. Fárasztó egész nap nem hallani – mindenki megérdemli a jó hallást, élethű hangzást. 

Mega Kft.  Fül-orr-gégészeti és audiológiai magánrendelő
6720 Szeged, Roosevelt tér 7–9. • Tel.: 62/424-607 Halláscentrum
6723 Szeged, Felső Tisza-part 31–34. • Tel.: 62/424-603 hallascentrum@megakft.com • www.megakft.com
 

Cikkek rólunk, klikkeljen a cikkekre!