Tisztító szerek

 

Tisztító spray

A SafeTouch™ tisztító spray-k segítségével biztonságosan és hatékonyan tisztíthatja meg az egész hallókészüléket. A spay segítségével a fülzsír leoldható az illeszték vagy ITE készülék felületéről. A tisztaság érdekében a puha tisztítókefe külön buborékfóliába csomagolt. A spray egyszeri lenyomásával megnedvesítheti a kefét, ezt követően a nedves kefével dörzsölje át a felületet. A tisztítás után törölje át a készüléket puha, száraz ruhával. Praktikus, ha a hallókészülékét lefekvés előtt tisztítja meg.

Tisztító tabletta

Helyezze az illesztéket és egy tisztítótablettát a vízzel teli tisztító tartályba. Kb. 30 perc áztatás után a fülzsír feloldódik. Öblítse le az illesztéket, majd csőtisztító pumpa vagy spray segítségével szárítsa meg. Győződjön meg arról, hogy nem maradt víz a csőben és az illesztékben, mielőtt azt a hallókészülékhez csatlakoztatná. A tisztítótabletták egyszer használatosak; a tisztítás után a vizet öntse ki! Legalább havonta kétszer erősen javasolt az illeszték alapos megtisztítása.

Tisztító kendő

A SafeTouch™ tisztítókendők tökéletesek alkalmi tisztításra. A gyors és könnyű használat érdekében egyesével csomagolt kiszerelésben kaphatók. Ideálisak utazás esetén, az új légi közlekedési szabályoknak is teljes mértékben megfelelnek. A SafeTouch™ tisztítókendők felületaktív anyagot tartalmaznak, melyek hatékonyan távolítják el fülzsírt és gátolják a baktériumok szaporodását. A kendők biztonságosan használhatók műanyag felületek áttörléséhez, károsodást nem okoznak.

Szárító kapszula

 A hallókészülék normál használat közben párásodik. A nedvesedés oka lehet a magas páratartalom, a hőmérséklet ingadozása, izzadtság, fülzsír, párakicsapódás. A nedvesség rongálja a hallókészülék apró alkatrészeit, ami a hallókészülék kényszerű cseréjéhez vezethet. A védekezésben nyújt hatékony segítséget a szárító kapszula, s a hozzá tartozó szárító tégely.

Levegő pumpa

 Hasznos kiegészítő a karbantartáshoz. Az illeszték csövének, illetve a szellőző furatnak a kifújására szolgál.

Használat:

  • Készüléke tisztítását követően a pumpa végét illessze a szellőző furat, illetve az illeszték cső végébe.
  • Néhányszor nyomja össze és engedje fel a pumpa levegővel teli tartályát.

Figyelmeztetés! Soha ne próbálja a pumpa hegyét a hallókészülék egyéb nyílásaiba (pl. mikrofon, hangszóró) nyomni!

English English Hungarian Hungarian